Gözyaşlarına hakim olamadı

Türkiye, Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nı 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile tamamladı. Finalde Özbek rakibine hakemin puanlama hatası nedeniyle yenilen Kerem Kamal, uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberler Ntvspor 27.08.2015 - 12:47

Türkiye, Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nı 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile tamamladı.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen ve 55 ülkenin katıldığı Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası Grekoromen Stil, son gün müsabakalarında 5 türk sporcu mindere çıktı.

2015 Avrupa Şampiyonu Kerem Kamal, Bulgar, Rus ve Ermeni rakiplerini yenerek adını finale yazdırdı. Kerem, finalde Özbek Turabek Tırkashev ile karşılaştı. Maçın hemen başında 1-0 geriye düşen Kerem Kamal, karşılaşmanın ikinci devresinde 5-4
öne geçti.

Toparlanan Özbek sporcu kafa kol denedi, ardından yerde çırpma yaptı ve bir anda skor 10-6 oldu. Milli takım kenar yönetimi hakemlerin verdiği puana uzun süre itiraz etti. 17 dakika duran mücadelenin ardından masa hakemleri maçın skorunu 7-5
Özbek sporcuya yazdı. Ancak masa hakemleri düştükleri puan içerisinde artı iki puanı silmeyi unuttu.

Keram Kamal, maçı 7-7 lik skora taşısa da maçı puanlama çokluğuyla kaybetti. Altın madalyayı Özbek rakibine kaptıran Kamal, gümüş madalyada kaldı. 

Haksızlığa uğrayan genç sporcu madalya töreninde uzun süre gözyaşlarını tutamadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız