Halilhodziç'ten ağır eleştiriler

Fildişi Sahili Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, yaklaşan Afrika Uluslar Kupası öncesi Premier Lig yönetimine ağır eleştiriler getirdi. Halilhodziç, lig fikstürünün futbolcuları çok zorladığını söyledi.

Haberler Ntvspor 06.01.2010 - 14:00

Afrika Uluslar Kupası'nda, forma giydikleri liglerde yoğun bir maç trafiğinden çıkan birbirinden yorgun futbolcular forma giyecek. Bu futbolcular arasında en yorgunları ise Premier Lig'den geliyor.

En önemli oyuncusu Didier Drogba'nın, Chelsea forması ile 5 hafta içinde 9 maça çıktığını hatırlatan fildişi sahili teknik direktörü Vahid Halilhodziç, bu duruma tepki gösterdi.

Sadece Drogba için değil Premier Lig'de forma giyen tüm oyuncuları için çok endişeli olduğunu söyleyen Halilhodziç, "Futbolculardan sürekli 3 gün içinde 2 maça çıkmalarını istemek gerçekçi değil. Zira karşımızda makineler değil insanlar var" diye konuştu.

10 gün önce İngiltere'ye giderek başarılı forvet ile bizzat görüştüğünü söyleyen Halilhodziç, Drogba'dan "oynamak zorundayım" yanıtını aldığını ifade etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız