Hamza Hamzaoğlu'dan Galatasaray yorumu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-1 biten Galatasaray maçını "Güzel ve keyifli bir karşılaşma oldu" şeklinde değerlendirdi.

Haberler Ntvspor 29.04.2016 - 23:24 Son Güncelleme : 29.04.2016 - 23:30

Sezona Galatasaray Teknik Direktörü olarak başlayan ancak yolların ayrılmasından sonra Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Güzel bir maç oldu. İki takım da kazanmak için oynayacaktı. Galatasaray'ın Avrupa hedefi vardı ama bizim şansımız kalmamıştı. Galibiyete biz daha yakındık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Benim için güzel ve keyifli bir maç oldu" dedi.

Galatasaray'ın kendisi dönemindeki performansıyla şimdiki grafiğini karşılaştırmasıyla ilgili soruya "Aslında Galatasaray'ı çok fazla değerlendirmek istemiyorum. Çünkü Bursaspor'un hocasıyım" yanıtını veren Hamzaoğlu sonra da "Galatasaray son haftalarda toparlandı. Herhalde bizim sezon başında yaptırdığımız planlamaya göre çalışmalar şu anda kendi gösterecekti, ondan olmuş olabilir. Eski oyuncularımı tekrar görmek güzeldi. Onlara da başarılar diliyorum. Riekerink'i tebrik ediyorum takıma katkılarından dolayı" şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız