Heynckes: Şampiyonlar Ligi'nde oynamalıyız

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Jupp Heynckes, Bayern Münih'in gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynaması gerektiğini söyledi.

Haberler 28.04.2009 - 17:10

BERLİN - Jürgen Klinsmann'ın görevine son verilmesinden sonra Bayern Münih'te teknik patron olarak görev alan Heynckes, düzenlediği basın toplantısında, lig şampiyonluğundan açık bir şekilde söz edilmemesi gerektiğini, şimdilik Borussia Mönchengladbach'a karşı oynayacakları karşılaşmayı düşündüklerini belirterek, ''Bayern Münih gibi bir kulübün gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynaması lazım'' dedi.

Şu an 5 takımın lig şampiyonu olabileceğini, ancak lider durumda bulunan VfL Wolfsburg'un bu konuda en yüksek şansa sahip olduğunu ifade eden tecrübeli teknik direktör, görevinin sezon sonunda biteceğini, bu süre içinde her türlü çabayı harcayacağını kaydetti.

Teknik direktör olarak büyük tecrübeye sahip olduğunu, takımı psikolojik zincirlerinden kurtarmak istediğini belirten Heynckes, ''Futbolun zevkle oynanması lazım'' şeklinde konuştu.

Bayern Münih'te 1987-1991 yılları arasında teknik direktörlük görevinde bulanan, 1989 ve 1990 yıllarında şampiyon olan Heynckes, takım kaptanı olarak da Mark van Bommel'in kalacağını kaydetti.

Heynkes, teknik direktörlük kariyerinde Alman kulüplerinin dışında İspanya'nın Athletic Bilbao, CD Teneriffa, Real Madrid ile Portekiz'in Benfica Lissabon takımlarında da görev yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız