İbrahimovic: İmkansız değil

Barcelona'nın golcüsü Zlatan Ibrahimovic, yeni yıl öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Takımın katıldığı 6 kupada da şampiyonluğa ulaştığını hatırlatan İbrahimovic, bu inanılmaz başarıyı tekrarlayabileceklerini söyledi.

Haberler Ntvspor 24.12.2009 - 13:14

La Liga, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Süper Kupası ve Kulüpler Dünya Kupası. Barcelona, bu 6 önemli kupanın tamamında zafere ulaşarak, bugüne kadar hiçbir takımın yapamadığını yaptı. Birçoklarına göre, sporseverler, futbol tarihinin en iyi takımına tanıklık ediyor. O takımın üyelerinden biri de, 3 kupanın kazanılmasında payı bulunan Zlatan Ibrahimovic.

İsveçli golcü, aynı başarıyı bir kez daha tekrarlamalarının imkansız olmadığını söyledi ve 2010 yılı öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

El mundo Deportivo Gazetesi’ne konuşan Ibrahimovic, "Bu sezondan önce kimse bir takımın tüm kupaları kazanabileceğine inanmıyordu. Ancak inanılmaz bir şey oldu ve bunu başardık. Açıkçası böyle bir başarıya ulaşacağımızı biz bile düşünmüyorduk. Bu rüya gerçekleştiyse, bir kez daha tüm kupaları kaldırmamamız için hiçbir neden yok" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız