İspanya'da fatura ağır oldu

İspanya La Liga'da aralık ayının ikinci haftasında oynanan Sporting Gijon- Sevilla maçından sonra 12 kişinin ağır yaralanmasına neden olan olayların faturası kesiliyor.

Haberler 06.01.2010 - 01:28

İspanya’da hükümete bağlı çalışan anti– şiddet komisyonu yaptığı toplantıda Gijon'daki olayları değerlendirdi.

Sevilla'nın 1-0'lık üstünlüğüyle biten maçtan sonra konuk ekibin taraftarları galibiyeti kutlarken Sporting Gijon taraftarlarıyla çatışmış ve çıkan büyük olaylarda 12 kişi ağır yaralanmıştı.

Çok sayıda binanın zarar gördüğü olayların ardından kimlikleri tespit edilen 67 taraftara ceza verilmesi için her birine 60.00 bin euro para cezası verilmesi için dava açıldı.

Yaklaşık 4 milyon euro tutarındaki toplam para cezasının yanı sıra bu taraftarlar 5 yıl boyunca her türlü sportif faaliyetleri yerinde izleyemeyecekler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız