İşte Blanc'ın yeni adresi

Bordeaux'dan ayrılacağını açıklayan Laurent Blanc'ın, Dünya Kupası'nın ardından Fransa Milli Takımı'nın başına geçmesi bekleniyor.

Haberler Ntvspor 16.05.2010 - 16:16

Bordeaux'yu 2008-2009 sezonunda şampiyonluğa taşıyan,ve 2009-2010 yılında takımına Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale oynatan Fransız teknik adam Laurent Blanc, gelecek sezon lacivert-beyazlı ekibi çalıştırmayacağını açıkladı. Fransız teknik direktör aklında Fransa Milli Takımı'nı çalıştırmak olduğunu söyledi.

Fransa Futbol Federasyonu'nun da Blanc'a teklif götürdüğü ve Dünya Kupası'nın ardından onu Horozlar'ın başında görmek istediği belirtildi.

Bordeaux Kulübü ise yaptığı açıklamada "Teknik Direktörümüz Laurent Blanc, Fransa Futbol Federasyonu'nun kendisine yaptığı teklifi kabul edip Fransa Milli Takımı'nın başına geçmeyi düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız