Judoda Huysuz'dan bronz

Akdeniz Oyunları'nda erkekler judoda 73 kiloda mücadele eden Sezer Huysuz, Cezayirli Larbi Grini'yi 1-0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 04.07.2009 - 23:41

PESCARA - 16. Akdeniz Oyunları'nda judoda erkekler 73 kiloda Sezer Huysuz bronz madalya kazandı.

Febo Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda Sezer Huysuz, Cezayirli Larbi Grini'yi iyi taktik uygulayıp 1-0 yenince, Türkiye'ye judodaki 2. madalyasını kazandırdı.

81 kiloda Ahmet Sarı, Faslı Safouane Attaf, bayanlar 78 kiloda da Seda Ünal, Cezayirli Rachida Ouerdane'ye ipponla yenilerek bronz madalyayı kaçırdılar ve 5. oldular.

Sezer Huysuz, bronz madalyada kaldığı için üzgün olduğunu belirterek, ''Eleme maçlarında hakemler, İtalyan ile oynadığım maçta hakkımı yediler. Bu nedenle altın madalya alamadım. Bronzda kaldığım için üzgünüm'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız