Kartal eriyor

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, yenik duruma düştüğü maçta Kardemir Karabükspor'la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu, verdiği hatalı kararlarla maçın önüne geçti.

Haberler Ntvspor 05.02.2011 - 18:08

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, yenik duruma düştüğü maçta Kardemir Karabükspor'la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu, verdiği hatalı kararlarla maçın önüne geçti.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilerek 17’de 17 yapma iddiasını kaybeden Beşiktaş, Fiyapı İnönü Stadı'nda Kardemir Karabükspor'u ağırladı.

Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun verdiği kararlarla damga vurduğu karşılaşma ikinci yarıda atılan gollerle 1-1 sona ererken, seyircisi önünde 2 puan kaybeden Beşiktaş 32, konuk ekip Kardemir Karabükspor da 26 puana yükseldi.

Hakan Arıkan'ın Emenike'yi ceza sahası içinde düşürmesiyle ile Almeida'nın kale çizgisini geçen şutunda golü vermeyen hakem Kamil Abitoğlu, maça damgasını vurdu.

Portekizli yıldızı Quaresma'nın ilk 11'de yer almadığı karşılaşmaya Beşiktaş istediği başlangıcı yapamadı. Kardemir Karabükspor rakip kalede Emenike ile etkili olurken, kaleci Hakan Arıkan'ı aşmayı başaramadı. Siyah beyazlı ekip de yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı giren Kardemir Karabükspor, 55. dakikada Emenike'nin kaydettiği golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Orta sahada Ernst'in kaptırdığı top, savunmanın arkasına atıldı. Toraman'la Sivok'un arasından ok gibi fırlayan Emenike kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün vurdu ve topu ağlara gönderdi: 0-1.

Bu dakikadan sonra daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başlayan Beşiktaş, rakibine cevap vermekte gecikmedi. 59. dakikada Deumi, kendi kalesine attığı golle skora 1-1 eşitlik getirdi. Beşiktaş'ın en etkili ismi Simao soldan geldi. İçeride Almeida ve Nobre vardı. Portekizli yıldızın sert kestiği topa Deumi ayak koydu, ama topu kendi ağlarına gitti: 1-1.

Kalan sürede rakip kalede inanılmaz bir baskı kuran Beşiktaş, yakaldığı çok net fırsatları değerlendiremezken, karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

BEŞİKTAŞ: 1 - KARDEMİR KARABÜKSPOR: 1

Stat: Fiyapı İnönü

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Şahan Yılmaz

Beşiktaş: Hakan, Ekrem, Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Hilbert, Ernst, Fernandes, Simao, Nobre, Almeida

Kardemir Karabükspor: Tomiç, Kerim, Muhammed Hanifi, Deumi, Seriç, Birol, Hakan Söyler, Hakan Özmert, Bülent Kocabey, İlhan, Emenike

Sarı Kartlar: Dk. 21 Kerim, Dk. 22 Hakan Söyler (Kardemir Karabükspor), Dk. 40 İbrahim Toraman (Beşiktaş)

Goller: Dk. 55 Emenike, Dk. 59 Deumi (KK) (Kardemir Karabükspor)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız