Kartal’da Quaresma şoku

Beşiktaş'ın son haftalardaki formda oyuncusu Quaresma, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 ay oynayamayacak.

Haberler Anadolu Ajansı 09.12.2011 - 15:36

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Quaresma’nın bugün MR'ı çekilirken, sağ diz iç yan bağlarında ikinci derece yırtık tespit edildi.

Quaresma'nın 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Son maçlarda ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan ve oynadığı son 3 resmi maçta 4 gol kaydeden Portekizli futbolcu, dünkü Manisaspor maçında sakatlanmıştı.

Öte yandan, Manisaspor maçında, siyah-beyazlıların gollerini kaydeden oyuncular Ricardo Quaresma, Tomas Sivok, Manuel Fernandes ve Mustafa Pektemek'in bu karşılaşmada giydikleri formalar ''www.kartalyuvasi.com.tr'' adresinden satışa çıkartıldı.

Ricardo Quaresma'nın maçta giydiği ve imzaladığı forması, satışa çıkartılmasından kısa bir süre sonra Muğla'nın Dalaman ilçesinden Fatih Karabulut isimli taraftar tarafından 500 liraya satın alındı.

Manisaspor maçının diğer golcüleri Tomas Sivok, Manuel Fernandes ve Mustafa Pektemek'in formalarının satışının ise devam ettiği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız