Kayserispor'a Fenerbahçe çelmesi

Kayserispor'un son 3 sezondur evinde 3 büyüklere yenilmezliğini Fenerbahçe bozdu.

Haberler 09.03.2009 - 12:46

Kayserispor'un son 3 sezondur Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a evinde yenilmezlik unvanına, Fenerbahçe son verdi.

Sarı-kırmızılı ekibin, Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunda sahasında Galatasaray ile evinde oynadığı maç golsüz eşitlikle tamamlandı. Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Kayserispor, Beşiktaş'ı 3-0 yenmeyi başardı.

Ligi 5. sırada bitirdiği 2007-2008 sezonunda da 3 büyüklere evinde boyun eğmeyen sarı-kırmızılı ekip, Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı, Fenerbahçe'yi 2-1, Beşiktaş'ı da 2-0 yendi.

Kayserispor, bu sezon ligin 2. haftasında konuk ettiği Galatasaray ile golsüz berabere kalarak, 9. haftada Beşiktaş'ı 1-0 yenerek, siyah-beyazlıların bu sezon taşıdığı namağlup unvanına da son verdi. Kayserispor, son 3 sezonda konuk ettiği Trabzonspor'u da yenme başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe'yi konuk etti. Yeni yapılan 32 bin seyirci kapasiteli Kadir Has Stadyumu'nda ligin ikinci yarısında ilk kez taraftarının önünde oynayan Kayserispor, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olarak, son 3 sezondur evinde 3 büyüklere yenilmezlik unvanını kaybetmiş oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız