Klinsmann'ın istediği oldu

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in teknik direktörü Jurgen Klinsmann'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanya'nın Barcelona takımıyla eşleşme dileği gerçekleşti.

Haberler 20.03.2009 - 15:27

Alman futbolunun efsane ismi Klinsmann, İtalyan ''La Gazzetta dello Sport'' gazetesine verdiği demeçte, Avrupa Şampiyonlar Ligi kurasında Barcelona ile eşleşmek istediklerini belirterek, ''Eğer, Barcelona ile eşleşirsek, turu geçmeye yakın olan taraf biz oluruz'' demişti.

Barcelona ile eşleşmeleri durumunda favori olmayacaklarını söyleyen Klinsmann, ''Her şey şimdi başlıyor. Bugüne kadar Şampiyonlar Ligi'nde hep atak oynadık. Son iki maçımızda da toplam 12 gol attık. Bundan sonra da Bayern Münih'in atak oyunu devam edecektir'' değerlendirmesini yaptı.

İTALYAN FUTBOLU GERİLEME DÖNEMİNDE
Avrupa kupalarında şu anda sadece Udinese ile temsil edilen İtalyanlar'ın futbolundaki çöküşe de değinen başarılı teknik direktör, İngiliz ve İspanyol futbolunun çok hızlı ve agresif olduğunu ve İtalyan futbolunun bunun gerisinde kaldığını ifade etti.

Klinsmann, Bundesliga'nın dolayısıyla Alman futbolunun, İtalyanlar'ı yakaladığını belirtti.

Inter'in Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine ilişkin yöneltilen soruya, ''İstediğiniz kadar yıldız futbolcunuz, yıldız teknik direktörünüz olsun. Eğer bu ekipte savaşma arzusu yoksa, o sistem yürümez'' yanıtını verdi.

Klinsmann, İtalya Serie A'da Inter'in mi yoksa Juventus'un mu şampiyon olacağının sorulmasına üzerine, ''Kim daha çok isterse, o ipi daha çabuk göğüsleyecektir'' yorumunu yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız