Eskişehirspor Başkanı: İstifa edersek kayyum atanacak

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal, bekledikleri maddi desteğin gelmemesi durumunda yönetim olarak istifa edeceklerini ve kulübe kayyum atanacağını söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 05.12.2016 - 22:43 Son Güncelleme : 06.12.2016 - 09:14

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, maddi anlamda bekledikleri birkaç desteğin bulunduğunu belirterek, "Destekler gelmezse yarın (bugün) yönetim kurulu olarak istifamızı sunucağız" dedi.

Ünal, yaptığı açıklamada, kulübün maddi sıkıntılar içinde olduğunu belirterek, söz konusu olumsuzları görüştüğü Eskişehir Valisi Azmi Çelik'e ilettiğini kaydetti.

Eskişehirspor'u içinde bulunduğu maddi imkansızlardan kurtarmak için çaba gösterdiğini ifade eden Ünal, "Gerekli görüşmeleri yaptık. Beklediğimiz birkaç destek var. Destekler gelmezse yarın (bugün) yönetim kurulu olarak istifamızı sunucağız. İstifa etmemiz durumunda kulübe kayyum atanacak. Yarın (bugün) her şey netleşecek" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız