Kutlu: Kupada sonuna kadar gideceğiz

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'nu 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Denizlispor'da teknik direktör Hakan Kutlu, kupayı sonuna kadar zorlayacaklarını belirtirken ligde de kalacaklarına inandığını söyledi.

Haberler 27.01.2010 - 16:40

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

Kutlu, tur atlamak için geldikleri Tarsus'ta amaçlarına ulaştıkları için mutlu olduğunu söyledi.

''Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz'' diyen Kutlu, ''Kupada ve son Fenerbahçe maçında performansımız iyiydi. Ligi de sonuna kadar kovalayacağız. Ligde kalacağımıza inanıyorum'' dedi.

Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak ise kupadaki tüm maçlarında iyi mücadele ortaya koymalarına karşın galip gelemediklerini kaydetti.

Bundan sonra lige bakacaklarını anlatan Dinçbudak, ''Kupaya renk kattığımızı düşünüyorum. Bundan sonra amacımız klasman grubunu lider bitirmek olacak'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız