Kuznetsova finalde

Fransa Açık'ta bayanlar yarı final maücadelesinde Rus tenisçi Svetlana Kuznetsova, Avustralyalı Samantha Stosur'u 2-1 yenerek finale yükseldi. Kuznetsova finalde vatandaşı Dinara Safina ile karşılaşacak.

Haberler Ntvspor 04.06.2009 - 19:58

İSTANBUL - Fransa Açık Tenis Turbnuvası'nda bayanlarda finalin adı belli oldu. Rus raket Dinara Safina'nın ardından vatandaşı Svetlana Kuznetsova da finale yükselmeyi başardı.

Svetlana Kuznetsova yarı finalde Avustralyalı Samantha Stosur'u 2 saat 25 dakika süren mücadelenin ardından 2-1 yenerek adını finale yazdırdı.

Karşılaşmanın ilk setini 6-4 alan Kuznetsova, ikinci seti 7-6 kaybetti. Üçüncü ve son seti 6-3 kazanmayı başarak Rus tenisçi, finalde Dinara Safina'nın rakibi oldu.

Fransa Açık'ta bayanlar finali 6 Haziran Cumartesi günü saat 15.00'te oynanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız