LeBron James, Kerim Abdül Cabbar'ı geçti

Cleveland Cavaliers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, Toronto Raptors karşısında 2-0 öne geçtikleri Doğu Konferansı yarı final serisi maçında, Kerim Abdül Cabbar'ı geride bırakarak NBA play-off tarihinin en skorerleri listesinde 2'nciliğe yerleşti.

Haberler Anadolu Ajansı 04.05.2017 - 10:46

Cleveland Cavaliers forması giyen LeBron James, Kerim Abdülcabbar'ı geçerek Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off tarihinin 2. en skorer oyuncusu oldu.

NBA play-off'larına 2 maçla devam edildi. Son şampiyon Cleveland Cavaliers, ağırladığı Toronto Raptors'ı 125-103 mağlup ederek Doğu Konferansı yarı final serisinde 2-0 üstünlük yakaladı.

Maçı 39 sayı, 6 ribaunt, 3 top çalmayla tamamlayan Cavalierslı LeBron James, 5 bin 762 sayısı bulunan efsane oyuncu Kerim Abdül Cabbar'ı 15 sayı geçti ve Michael Jordan'ın (5 bin 987) ilk sırada yer aldığı NBA play-off tarihinin en skorerleri listesinde 2'nciliğe yerleşti.

Cavaliers'ta, Kyrie Irving 22 sayı, 11 asist ve oyuna kenardan giren Channing Frye 18 sayı, 5 ribauntla oynadı. 

Raptors'ta Jonas Valanciunas'ın 23 sayı, 5 ribaunt, Cory Joseph'ın 22 sayı, 6 ribaunt ve Kyle Lowry'nin 20 sayı, 5 asistlik performansı mağlubiyeti önleyemedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız