Mahmut Uslu'dan 'küfür' iddiasına yanıt

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın, Fenerbahçe Ülker maçının ardından yaptığı açıklamalara Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'dan cevap geldi. Uslu, Ataman'ın iddialarını sert bir dille yalanladı.

Haberler Ntvspor 14.06.2014 - 14:28

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman'ın Ülker Arena'daki serinin 5'inci maçının ardından bulunduğu "Mahmut Uslu bana küfür etti" iddialarına yanıt verdi.

Ataman'ın sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Uslu, hukuki girişimlerde bulunacağını belirtti.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yaşanmayan olayları yaşanmış zanneden Ataman'ın bu çirkin iftiraları, kendi ruh halinin dışa yansımasıdır. Bu tarz gerçek dışı söylemlerin pazartesi günü oynanacak 6'ıncı karşılaşma öncesinde, algı yaratma amaçlı olduğu herkesin malumudur." ifadeleri kullanıldı.

Suç duyurusunda bulunacağını belirten Mahmut Uslu, sözlerini "Son olarak da Ataman'a naçizane tavsiyem; 30 metre mesafeden beni takip ederek halüsinasyon görmek yerine, sahaya bakıp takımını yönetmesidir." dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız