Mbappe-Coutinho takası iddiası

Paris Saint Germain Kulübü'nün dev bir takasa hazırlandığı iddia edildi. Avrupa basınında çıkan haberlere göre Fransız kulübü, Barcelona'ya Coutinho karşılığında Mbappe'yi teklif etmeye hazırlanıyor.

Haberler Ntvspor 26.02.2018 - 15:56

El Pais gazetesinin haberine göre Paris Saint-Germain, sezon başında 222 milyon euroluk rekor bedelle transfer ettiği Neymar'ı mutlu edebilmek için tüm şartları zorluyor.

Fransız devinin bu nedenle Neymar'ın yakın arkadaşı Coutinho'yu transfer edebileceği iddia edildi. Habere göre Paris SaintGermain, bu transfer için Barcelona'ya Mbappe'yi önerecek.

Daha önce Mbappe'yi gündemine alan ancak transfer edemeyen Barcelona'nın, böyle bir teklif gelmesi halinde nasıl bir yanıt vereceği merakla konusu.

Solda 160 milyon euro, sağda 222 milyon euro...
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız