Memo şov sürüyor

Utah Jazz, sahasında Golden State'i farklı yenerken, Mehmet Okur yine 'double-double' yaptı.

Haberler Ntvspor 01.04.2010 - 09:27

NBA'e oynanan 13 maçla devam edilirken, Hidayet'in takımı Toronto ile Mehmet'in takımı Utah sahadan galibiyetle ayrıldı, Ersan'ın takımı Milwaukee ise Cleveland'a diş geçiremedi.

Batı'da Dallas, Denver ve Phoenix'le ikincilik mücadelesi veren Utah Jazz, evinde Golden State Warriors'ı ağırlarken, sahadan 128-104 galip ayrıldı.

İlk yarıda 76 sayı kaydederek sezon rekoru kıran Jazz, bu devrede elde ettiği 27 sayılık farkı maç sonuna kadar korumayı başardı.

Son 7 maçta 6. galibiyetini alan Jazz'da Carlos Boozer 25 sayı-13 ribaund-2 top çalma ile sahanın en etkili ismi olurken, temsilcimiz Mehmet Okur da yükselen grafiğini sürdürdü.

29 dakika sahada kalan Memo, 6/13 saha içi isabetiyle oynarken, serbest atışlarda da 5'te 5 yaptı ve maçı 18 sayı-10 ribaund-2 asistle tamamlayarak 'double-double' yaptı.

Son 7 maçta 5. yenilgisini alan Golden State'de ise Corey Magette 22 sayı, Anthony Morrow da 21 sayıyla mücadele ettiler.

NBA'de ayın maç programı ve toplu sonuçlar...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız