Mercedes Schumacher'den umutlu

Motor Sporları dünyasında bir kez daha Michael Schumacher heyecanı yaşanıyor. Mercedes-Gp'nin patronu Nick Fry, efsanevi pilotun emeklilik günlerini noktalayıp; gelecek sezon kendileri adına yarışacağı konusunda umutlu konuştu.

Haberler Ntvspor 16.12.2009 - 11:59

Michael Schumacher, 40 yaşında yeniden Formula - 1'e dönecek mi? Motor sporları dünyasında bu sorunun yanıtı aranıyor.

Alman basını efsanevi pilotun Mercedes-Gp ile sözlü anlaşmaya vardığını savunuyor. Ferrari de yeniden pistlere dönmek istemesi halinde kendileri adına danışmanlık yapan schumacher'e izin vereceklerini açıkladı.

Mercedes-Gp'nin patronu Nick Fry da efsanevi pilotun Formula - 1'e geri döneceği konusunda umutlu konuştu.

Schumacher'in takımları için çok iyi bir tercih olacağını söyleyen Fry, sadece kendilerinin değil; tüm Formula - 1 dünyasının Alman pilotun dönüşünü beklediğini ifade etti.

Schumacher teklifi kabul etmesi halinde Mercedes-Gp'de bir diğer Alman; Nico Rosberg'in takım arkadaşı olacak.

"Kızıl Baron" lakaplı ünlü pilot, geçen sezon Felipe Massa'nın geçirdiği kaza sonrası geçici olarak Ferrari'de görev almak istemiş; ancak boynundaki sakatlık buna engel olmuştu.

Mercedes, sezonun bitimiyle birlikte markalar şampiyonu Brawn-Gp'nin çoğunluk hisselerini satın almış ve takımın adı Mercedes-Gp olarak değiştirilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız