Milan Rapaic iddiası!

Fenerbahçe ile ilgili bugün İtalyan basınından önemli bir iddia geldi. Habere göre sarı-lacivertliler, sportif direktörTerraneo'yu gönderecek ve yerine Milan Rapaic ile anlaşacak.

Haberler Ntvspor 28.10.2015 - 16:40

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, sportif direktör Giuliano Terraneo ile yollarını ayıracak. İtalyan yöneticinin yerine ise sürpriz bir isim Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevini üstlenmeye hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli yönetim, eski Fenerbahçeli futbolcu Milan Rapaic ile görüşüyor. Rapaic'e iki gün önce sportif direktörlük görevi teklif edildi. İtalyan basını, Rapaic'in de Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığını öne sürdü.

YALANLAMA GELDİ

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Terraneo'nun yerine Rapaic'in getirileceği iddiaları yalanlandı.

Milan Rapaic, 2000 ile 2002 tarihleri arasında Fenerbahçe formasını giymiş ve 51 maçta 15 gol kaydetmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız