Mourinho: Eto'o'yu Chelsea'deyken istemiştim

İnter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, yine ilginç açıklamalarıyla gündeme oturdu. İbrahimovic'i takımda kalması için ikna etmeye çalıştığını söyleyen Mourinho, Samuel Eto'o'yu Chelsea'deyken transfer etmek istediğini ancak Barcelona'nın bu teklifi kabul etmediğini belirtti.

Haberler 28.07.2009 - 16:54

İnter teknik direktörü Jose Mourinho, yıldız oyuncu Zlatan İbrahimoviç'in takımdan ayrılmasının ardından ilk kez konuştu.

Chelsea'nin başındayken takıma 50 yıl sonra Premier lig şampiyonluğunu kazandıran ünlü teknik adam, sıradaki hedefinin İnter'in 44 yıllık Avrupa şampiyonluğu hasretine son vermek olduğunu vurguladı ve sözü İbrahımovic'e getirdi.

Mourinho, "Zlatan ile konuştuğumda ona Barcelona ile kazanacağı şampiyonlar ligi şampiyonluğunun çok da olağanüstü bir durum olmayacağını söyledim. Ben sıradan başarıları değil olağanüstü başarıları tercih ederim.” Dedi

Serie A'nın gol kralı İbrahimoviç'i kaybettiği için üzgün olduğunu söyleyen Mourinho, yine kendine has ifadeleriyle geçtiğimiz sezon La Liga'da 30 gol atan Eto'o'nun takıma katılmasına sevindiğini belirtti.

"Sadece aptal bir antrenör İbrahimoviç'i kaybettiği için üzgün olmadığını söyleyebilir ancak onun yerine gelen oyuncuyu beğenmemek de yalnızca aptal birinin söyleyebileceği bir şey" diyen Mourinho, Samuel Eto'o'yu Chelsea'deyken transfer etmek istediğini ancak Barcelona'nın bu teklifi kabul etmediğini belirtti.

Mourinho ayrıca eski kulübü Chelsea'ye de göndermelerde bulundu. "Ben Londra'dan ayrıldığımdan bu yana kazanmaya devam ettim, Chelsea ise yerinde saydı." diyen Portekizli teknik direktör, Sir Alex Ferguson'ın ardından bir gün Manchester United'ın başına geçmek istediğini söyledi. Mourinho "Eğer Manchester yönetimi beni Sir Alex Ferguson'dan sonra düşünüyorsa ben de tabii ki United'da çalışmak isterim" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız