Naz Aydemir Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, Eczacıbaşı Zentiva'nın başarılı oyuncusu Naz Aydemir'i transfer etti.

Haberler 03.06.2009 - 14:13

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü, Eczacıbaşı Zentiva Voleybol Takımı'nın başarılı pasörü Naz Aydemir'i transfer etti.

Acıbadem Hastanesi Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen imza törenine, Naz Aydemir'in yanı sıra Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı İdari Menajeri Abdullah Paşaoğlu ile takımın sponsoru olan Acıbadem Sağlık Grubu'nun yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar da katıldı.

Milli takım forması da giyen 1.86 metre boyunda ve 19 yaşındaki Naz Aydemir, Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ''Herkesin hayali, böylebir bir camiaya gelmek. Onların desteğini alarak mücadele etmek önemli. Bu forma ve bu taraftarlar için ter dökeceğim için çok mutluyum'' dedi.

Mehmet Ali Aydınlar da Fenerbahçe Acıbadem'in, bundan böyle formasını giyecek Naz Aydemir ile birlikte Avrupa'da önemli yerlere doğru ilerleyeceğine inandığını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız