Ochoa emekli oldu

Son yılların en başarılı kadın golfçüsü Meksikalı Lorena Ochoa, 28 yaşında kariyerine nokta koydu.

Haberler 21.04.2010 - 14:55

Lorena Ochoa, beklenmedik bir dönemde emeklilik kararı verdi. Meksikalı sporcu, henüz 28 yaşında, üstelik dünya sıralamasının zirvesindeyken emekliye ayrıldı.

Geçen aralık ayında evlenen Ochoa, bundan böyle arkadaşlarına ve ailesine daha fazla vakit ayırmak istediğini söyledi. Yıldız sporcu, ayrıntılı açıklamayı ise bu cuma düzenleyeceği basın toplantısında yapacak.

Çocuk doğurmak isteyen ünlü golfçü, geçen yıl daha az yolculuk yapıp hayır işlerine odaklanmıştı. Guadalajara'da ev sahipliği yaptığı bir turnuvadan önce de, golf parkurlarının dışındaki faaliyetlerini daha çok önemsediğini belirtmişti.

Ochoa, lpga Tour'da bugüne kadar 27 turnuva kazandı. Meksikalı glfçü, 2007'de Britanya Açık'ta, bir yıl sonra da Kraft Nabisco Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız