Ozan Tufan'dan Beşiktaşlılarla samimi görüntüler!

Profesyonel Futbolcular Derneği gecesinde gözler Ozan Tufan'ın üzerindeydi. Üç büyük kulübün de gündeminde olan Bursasporlu futbolcu, Beşiktaşlılarla samimi görüntüler verdi.

Haberler Ntvspor 10.08.2015 - 21:47

Transfer gündeminin bir numaralı ismi Ozan Tufan, Profesyonel Futbolcular Derneği gecesine menajeri Ahmet Bulut ile birlikte katıldı.

Bursasporlu genç yıldız, önce Beşiktaşlı futbolcularla karşılaştı. Tolga Zengin'in kendisine durumunu sorduğu Ozan bir süre siyah beyazlı oyuncularla sohbet etti.

Ozan Tufan ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in yanına gitti. Başkan Orman bir süre sonra ikilinin yanından ayrılırken, Şenol Güneş genç futbolcuyla uzun süre konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız