Özen: Galibiyeti taraftara armağan ediyorum

Kayserispor'u kendi sahasında 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Trabzonspor'da antrenör Ahmet Özen galibiyeti taraftara armağan ettiğini söyledi. Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas ise beklemedikleri bir sonuç aldıklarını belirtti.

Haberler 02.05.2009 - 23:41

TRABZON - Bordo-mavili takımda Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevini geçici olarak sürdüren antrenör Ahmet Özen, Trabzonspor'un Kayserispor karşısında aldığı 4-1'lik galibiyetiyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, oyuna iyi başladıklarını belirterek, ''Maçın başlarında art arda goller bulduk. Daha sonra farkı artıracak pozisyonları sayıya çeviremedik'' dedi.

İlk yarının son anlarında kalelerinde bir gol gördüklerini ifade eden Özen, ''Buna rağmen bir tedirginlik yaşamadık. Oyun kalitesini aynı sürdürdük ve maçı 2 gol daha atarak 4-1 kazandık. Futbolcu arkadaşları kutluyorum. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum'' diye konuştu.

Trabzonspor'un her maça iyi futbol oynamak ve kazanmak için çıktığını kaydeden Ahmet Özen, ''Geçen hafta olumsuz bir oyun oldu ve farklı mağlubiyet alındı. Daha sonra teknik direktör değişikliği oldu. Bir takım zorluklar yaşandı. Hafta içinde oyuncuların moral motivasyonunu yükselttik. Birlikte oynama felsefesini anlatarak bunu hayata geçirmeye çalıştık. İnşallah oyunumuz daha iyi olacak. Bugün ligin iyi ekiplerinden Kayserispor karşısında 4-1 gibi sonuçla ayrılan oyuncular, ilerisi için daha iyisini yapabileceğinin sinyallerini verdi'' dedi.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal ise hafta içinde herkesin Trabzonspor'a puan kaybedebilir gözüyle baktığını belirterek, ''Ersun hoca giderken arkasında güzel şeyler bıraktı. Bu takımı o yarattı. Bu galibiyeti ona hediye ediyorum'' ifadesini kullandı.

KAFKAS: TRABZONSPOR'DAN TEKLİF ALMADIM
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor'un etkili silahlarını iyi kullandığını ve maçtan beklemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını söyledi.

Kafkas, oyunun başında yedikleri iki şok golün kendilerini Trabzonspor karşısında geriye düşürdüğünü ifade ederek, ''Toparlamaya çalıştık. Daha sonra gol bulduk ancak oyunu çevirmeye gücümüz yetmedi'' dedi.

Maçın belli bölümlerinde iyi oynadıklarını ifade eden Kafkas, ''Trabzonspor, etkili silahlarını iyi kullandı ve beklemediğimiz bir sonuç çıktı. Şahsi hatalar yaptık. Yapacak bir şey yok. Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmeye çalışacağız'' diye konuştu.

Ayrıca Tolunay Kafkas, Trabzonspor'dan teknik direktörlük konusunda ise bir teklif almadığını belirtti.

85 GÜN SONRA KOLBASTI
Trabzonsporlu futbolcular, ligde 85 gün sonra taraftarları önünde kolbastı oynadı. En son ligin 19. haftasındaki 2-1'lik Ankaragücü maçı sonrası kolbastı oynayan Karadeniz ekibi, uzun bir süre sonra ligde en son sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 yenmiş ancak kolbastı oynamamıştı.

Trabzonspor, 4-1'lik galibiyet ile bu sezon sahasındaki en farklı galibiyetini elde etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız