'Paraşütlü meşale' zanlıları serbest

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Fenerbahçe-BATE Borisov maçı sırasında stada paraşütlü havai fişek atılması ile ilgili gözaltına alınan 10 kişi serbest bırakıldı.

Haberler 05.03.2013 - 12:42

UEFA Avrupa Ligi ikinci turda seyircisiz oynanan Fenerbahçe- BATE Borisov maçı sırasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın dışından atılan paraşütlü havai fişeklerden bazıları stadın içine düşmüştü.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından, yaşanan olayların ardından başlatılan soruşturmada paraşütlü havai fişek attıkları gerekçesiyle 10 kişi dün sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı.

Gasp Büro Amirliği'ne getirilen şüphelilerden 3'ü yaşı küçük olduğu gerekçesiyle Çocuk Koruma Şube Müdürlüğü'ne götürülmüştü.

Şüpheliler, emniyette tamamlanan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan, maç sonrasında UEFA, Fenerbahçe'ye bir maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

Fenerbahçe Kulübü'ne 60 bin Euro para cezasının da verildiği açıklamada, gelecek 2 yıl içinde herhangi bir saha olayı yaşanması durumunda Fenerbahçe'nin UEFA organizasyonlarından men edileceği belirtilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız