Periler Sırbistan'ı devirdi: 65-55

Letonya'nın evsahipliği yaptığı Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden ay yıldızlı takımımız, ilk turun son maçında Sırbistan'ı 65-55 yendi. Bayan milliler bu sonuçla adını bir üst tura yazdırmış oldu.

Haberler Ntvspor 09.06.2009 - 15:46

İSTANBUL - Bayan Basketbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda ikinci tura yükseldi. C Grubu 3. maçında Sırbistan ile karşılaşan ay yıldızlılar sahadan 65-55 galip ayrıldı. Bayan milliler karşılaşmaya oldukça etkili başladı ve yaptığı agresif savunmayla ilk çeyreği 21-11 önde kapadı.

Maçın 10 dakikalık bölümünde ise Sırp bayanların üstünlüğü vardı. Milica Dabovic-Jelena Milovanovic ikilisinin sayılarıyla farkı eriten Sırbistan, devre sonuna doğru milli takımımızı tabelada yakaladı ve ilk yarıyı da 35-31 önde tamamlamayı başardı.

Maçın ikinci yarısında yine başabaş bir mücadele vardı. Ancak son çeyreğe dışarıdan Şaziye İvegin ve potaaltından da Bahar Çağlan'ın sayılarıyla 51-43 önde giren milli takımımız, son çeyrekte daha kontrollü oynayarak salondan 65-55 galip ayrıldı.

Şaziye 21, Bahar da 10 sayı ile millilerin öne çıkan oyuncuları oldular.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız