Petr Zapletal Kastamonu’da

Kastamonu Bozkurt Belediyespor, Fransa liginde oynayan 32 yaşındaki tecrübeli pasör Petr Zapletal ile anlaşarak sözleşme imzaladı.

Haberler 14.07.2009 - 11:29

BOZKURT - Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Kastamonu Bozkurt Belediyespor, Çek Milli Takımının tecrübeli pasörü Petr Zapletal'ı renklerine bağladı.

Bozkurt Belediyespor Basın Sözcüsü Adem Atatepe, yaptığı açıklamada, Çek Milli Takımının geçen sezon Fransa liginde oynayan 32 yaşındaki tecrübeli pasörü Petr Zapletal ile anlaşarak sözleşme imzaladıklarını bildirdi. Atatepe, ''Geçtiğimiz sezon sonunda taraftarlarımıza verdiğimiz sözümüzü tutarak bütçemiz imkanları doğrultusunda iyi bir takım oluşturmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bugüne kadar yaptığımız transferlere ilave olarak biri yabancı iki sporcu ile daha görüşüyoruz. Anlaşma sağlamamız halinde önümüzdeki günlerde bunları da spor kamuoyuna açıklayacağız'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız