Popescu adaylıktan çekildi

Eski Rumen futbolcu Gheorghe Popescu, Romanya Futbol Federasyon Başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

Haberler 07.01.2010 - 16:45

Eski Galatasaraylı futbolcu Gheorghe Popescu, kirli işler döndüğü gerekçesiyle Romanya Futbol Federasyon Başkan adaylığından çekildi.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ve sarı-kırmızılıların UEFA Kupası zaferinde de pay sahibi olan eski Rumen futbolcu Popescu, federasyon başkanlık yarışında kirli işler olduğunu belirterek, ''Kirli işler nedeniyle başkanlık yarışında daha fazla yer alamayacağım'' dedi.

Popescu, 25 Ocak'ta yapılacak genel kurulda 265 delegeyi protestoya çağırırken, ''Daily Gazeta Sporturilor'' gazetesi ise Popescu'nun protestoya katılmayacağını ve Rumen futbolunun bir çelişki içinde olduğunu savundu.

56 yaşındaki mevcut başkan Mircea Sandu, 6. kez başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Sandu, erken seçim kararı alarak, eski Barcelona kaptanını hazırlıksız yakaladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız