"Rakibin attığı şans golü..."

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Aslında 0-0'lık bir maçtı. Rakibin attığı şans golü var. Ne olursa olsun rakibi tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Haberler Ntvspor 27.02.2017 - 22:59 Son Güncelleme : 27.02.2017 - 23:02

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Beşiktaş karşısında aldıkları 1-0'lık yenilgiyi değerlendirdi. Hırvat teknik adam "Aslında 0-0'lık bir maçtı. Rakibin attığı şans golü var. Ne olursa olsun rakibi tebrik ediyoruz. Yapacak çok şeyimiz var. Yarından itibaren buna odaklanacağız" dedi.

Şampiyonluk yarışıyla ilgili soruya da yanıt veren Tudor "Maç maç bakacağız. Kendimize odaklanmamız gerekiyor. Bazı şeyleri düzeltmenin yolu da çalışmaktan geçiyor. Bu ana kadar takımda gördüğüm artılar ve eksiler var. Ama bunu konuşmak için zaman var" ifadesini kullandı.

Karabükspor'un başındayken Beşiktaş'ı yendiği hatırlatılan Galatasaray Teknik Direktörü "Karabük'ün 6-7 aydır başındaydım. Ama Galatasaray'ı 6-7 gündür çalıştırıyorum. Takım olmamız lazım. Bugün sahada Beşiktaş bizden daha iyi bir takım görüntüsü çizdi. Bizim bu takım görüntüsüne odaklanmamız lazım" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız