Real koltuğu kapamadı

La Liga'da Osasuna deplasmanına konuk olan Real Madrid maçtan golsüz berabere ayrılarak fırsat tepti.

Haberler Ntvspor 03.01.2010 - 23:56

Lider Barcelona'nın en yakın takipçisi olan Real Madrid La Liga'nın 16. haftasında Osasuna deplasmanına konuk oldu.

Lider Barça'nın Villarreal ile 1-1 berabere kalmasının ardından bu fırsatı kaçırmak istemeyen Real Madrid NTV'den de canlı olarak yayınlanan maçta Osasuna ile golsüz berabere kaldı ve fırsatı tepti. Real Madrid eğer Osasuna'yı yenseydi La Liga'nın liderlik koltuğuna oturacaktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında bambaşka bir görüntü sergileyen Real Madrid Osasuna kalesine gitmekte zorlandı. Atak şansı bulamayan Real'in yıldızları Osasuna'nın orta alandaki presini kıramadı. Real Madridli yıldızlar ilk yarıda pozisyon bulamazken ikinci yarıya daha etkin başladılar. Ronaldo, Benzema ve Higuain ile birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Eflatun beyazlılar aradıkları golü bulamayınca karşılaşma golsüz sona erdi.

Barca'nın firesinin ardından şansını iyi değerlendiremeyen Real Madrid puanını 38'e çıkardı ve Barcelona ile olan puan farkını ikiye indirdi. Osasuna ise 17 puana yükseldi.

La Liga'da oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Almeria   1 - 0   Xerez  
Getafe   1 - 0   Valladolid
Racing Santander   2 - 0   Tenerife
Sporting Gijon   2 - 2   Malaga 
Zaragoza   0 - 0   Deportivo La Coruna
Mallorca   2 - 0   Athletic Bilbao

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız