Real Madrid pes etmiyor

İspanya La Liga’da Real Madrid, NTV’den canlı yayınlanan maçta Espanyol’u 3-0 mağlup ederek lider Barcelona’yı takibini sürdürdü.

Haberler Ntvspor 07.02.2010 - 00:44

Real Madrid, La Liga’nın 21. haftasında Espanyol’u ağırladı. İlk yarıda bulduğu 2 golle rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Real Madrid, sahadan 3-0 galip ayrılarak puanını 50’ye yükseltti.

Haftaya lider Barcelona’nın 5 puan gerisinde giren Real Madrid, Espanyol karşısında maça çok iyi başladı.

NTV’den canlı yayınlanan maçın 5. dakikasında Real Madrid, Sergio Ramos’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Espanyol kalesinde önemli pozisyonlar yakalayan ev sahibi takım, Brezilyalı yıldızı Kaka ile 30. dakikada farkı 2’ye çıkarttı.

İlk yarıda kalan sürede başka gol olmazken, Real Madrid soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda, skorun da verdiği rahatlıkla, fazla risk almayan Real Madrid, 90. dakikada sahne alan Higuain'in topu ağlara göndermesiyle durumu 3-0 yaptı.

Kendi sahasından hızlı çıkarak ev sahibi takımın kalesinde etkili olmaya çalışan Espanyol yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, karşılaşma Real Madrid’in 3-0’lık üstünlüğüyle noktaladı.

Lider Barcelona’nın haftayı 3 puanla kapatmasının ardından Espanyol karşısında çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başaran Real Madrid, puanını 50’ye çıkartarak zirve takibini sürdürdü.

La Liga’da lider Barcelona’nın 55 puanı bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız