Rüştü çalışmalara başladı

Sakatlığı nedeniyle uzun zamandır kadroda bulunmayan Rüştü antrenmanlara başladı.

Haberler 14.01.2010 - 14:29

İSTANBUL -  Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu 4. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, koşuların ardından pas çalışması yaptıkları, çift devreli taktik maçıyla da idmanı tamamladıkları belirtildi.

Çift kale maçta sağ ayak bileğine darbe alan İbrahim Toraman'ın, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktığı öğrenildi.

RÜŞTÜ DÖNDÜ
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan kaleci Rüştü Reçber, bugün yeniden kadroya katıldı.

Bugün yapılan antrenmanda yer alan tecrübeli file bekçisinin, uzun bir aradan sonra yeniden takıma dahil olduğu açıklandı. Antrenmana, tedavileri süren Ferrari ve Hakan Arıkan katılmadıkları kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız