Safina zorlandı

Amerika Açık'ta bayanlarda 1 numaralı seribaşı Rus Dinara Safina, Avustralyalı Rogowska karşısında ilk seti 7-6 kaybetmesine rağmen 6-2 ve 6-4'lük setlerle 2.tura yükseldi.

Haberler Ntvspor 01.09.2009 - 19:50

İSTANBUL - Sezonun son Grand Slam mücadelesi olan Amerika Açık'ta bayanlarda 1 numaralı seribaşı Rus Dinara Safina ilk turda Avustralyalı Olivia Rogowska'yı yenerek 2.tura yükseldi.

Rogowska önünde ilk seti 7-6 kaybeden Safina, ikinci seti 6-2, son seti 6-4 alarak 2.tura adını yazdırdı.

Diğer yandan bayanlarda 16 numaralı seribaşı Virginie Razzano, turnuvaya erken veda etti.

1. turda Belçikalı Yanina Wickmayer ile karşılaşan Razzano, ilk seti 6-4 kaybetti.

Dünya sırlamasında 50. sırada yer alan 20 yaşındaki rakibi karşısında 2. seti de 6-3 kaybeden Razzano mücadeleden 2-0 yenik ayrılarak Amerika Açık'tan elendi.

Razzano'yu turnuvanın dışına iten Belçikalı raket Yanina Wickmayer, bu sezonki Fransa Açık'ın ardından ilk kez bir Gland Slam mücadelesinde 2. tura yükselmiş oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız