Sercan Yıldırım'dan sitem

Bursaspor'un yıldız golcüsü Sercan Yıldırım, özel hayatına kimsenin karışmasını istemediğini bildirdi.

Haberler 24.02.2010 - 16:30

Takım arkadaşı Mustafa Keçeli ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım, "Sakatlığım nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemedim, ama maç atmosferini ve galibiyet sevincini, soyunma odasında takım arkadaşlarıyla birlikte doyasıya yaşadım. Arkadaşlarım büyük bir başarıya imza attı. Takım halinde hareket ediyoruz. Arkadaşlık duygularının da ilerlemesi, başarıda büyük avantaj sağlıyor. Fenerbahçe karşısında kondisyon olarak daha üstündük. Hedefe ulaşmak için bu galibiyete ihtiyacımız vardı ve başardık" diye konuştu.

Golcü futbolcu, sakatlığının ne durumda olduğunu yönündeki bir soruya, "Hocam, sakatlığımın tam olarak iyileşmemesi nedeniyle beni Fenerbahçe maçında dinlendirdi. Ağrılarıma rağmen iğne vurularak oynamak istedim. Ama hocam beni riske etmek istemediğini söyledi. Sivasspor maçında görev verilirse en iyi şekilde yerine getireceğim" yanıtını verdi.

Son günlerde özel hayatıyla ilgili çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine ise Sercan, "Bu benim özelim. Özel hayatıma kimsenin karışmasını istemiyorum. Özel yaşantımla ilgili çıkan haberler beni hiç etkilemiyor. Ben sahaya çıkıp, görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Mustafa Keçeli de Fenerbahçe karşısında 2-0 geriye düşmelerine karşın oyundan kopmadıklarını ve 90 dakika sonunda çok arzuladıkları galibiyete ulaştıklarını ifade etti.

Fenerbahçe'yi deplasmanda, hem de 2-0 yenik duruma düştükten sonra 3-2 yenmenin azımsanmayacak bir başarı olduğuna dikkati çeken Mustafa, "Ligi ilk 3 arasında bitirmek istiyoruz. Fenerbahçe galibiyetiyle bu hedefe bir adım daha yaklaştık. Şimdi önümüzde Sivasspor, Kasımpaşaspor ve Diyarbakırspor maçları var. Bu 3 maçı da kayıpsız geçersek, hedefe daha da fazla yaklaşırız" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız