Serena şampiyon

Wimbledon Tenis Turnuvası tek bayanlar finalinde Serena Williams, ablası Venus Williams'ı 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Haberler Ntvspor 04.07.2009 - 17:55

İSTANBUL - Teniste sezonun 3. Grand Slam mücadelesi olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek bayanlarda zafer Serena Williams'ın oldu.

2 numaralı seribaşı ABD'li Serena Williams, finalde 3 numaralı seribaşı ablası Venus Williams ile karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk setini 7-6 kazanan Serena, ikinci seti de 6-2 alarak 1 saat 27 dakika süren mücadeleden 2-0 galip ayrılarak şampiyon oldu.

Bu yıl Avustralya Açık'ta da şampiyon olan Serena Williams, Wimbledon zaferiyle teklerde 11. Grand Slam zaferine imza attı.

Serena ayrıca 5 Wimbledon şampiyonluğu bulunan Venus Williams'ı mağlup eden Serena, tenis dünyasının en prestijli turnuvasında 3. kez mutlu sona ulaştı.

İki kardeş daha önce Wimbledon finalinde 3 kez karşı karşıya gelmiş, 2002 ve 2003'teki karşılaşmaları Serena Williams kazanırken, geçen yılki finalde gülen taraf Venus Williams olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız