Tablo değişti... Advocaat'ın kredisi azalıyor!

Fenerbahçe'de yönetim içinde teknik direktör Dick Advocaat'ın kredisi azaldı. Geçtiğimiz günlerde Hollandalı hocaya yeni sözleşme önerilse de gelen kötü sonuçlar ve Advocaat'ın sert açıklamaları tabloyu değiştirdi.

Haberler Ntvspor 23.02.2017 - 21:57

Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ın kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor.

Başkan Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Hollandalı teknik adama 1 yıllık yeni sözleşme önerse de o günden bu yana tablo değişti.

Alınan başarısız sonuçlar, ligde zirvenin uzağında kalınması, Avrupa defterinin kapanması ve Advocaat'ın oyuncuları da hedef alan açıklamaları yönetimin tepkisini çekti.

Tecrübeli çalıştırıcının formundan memnun olmayan yönetim, teknik adamın geleceğini tartışmaya başladı.

Başkan Aziz Yıldırım teklifini geri çekmese de Advocaat'ın olası bir bırakma kararı karşısında ısrarcı davranılması beklenmiyor.

Deneyimli teknik adam kulüpteki geleceğiyle ilgili kararı mart ayında açıklayacağını belirtmişti.

Dick Advocaat'ın kararının ne olacağı merakla bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız