Tanjevic: Ciddi mücadele verdik

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Bogdan Tanjeviç, Beşiktaş Cola Turka ile yaptıkları maçı yitirme riskiyle karşı karşıya kaldıklarını, ancak maçı kazanmasını bildiklerini söyledi.

Haberler 27.12.2009 - 23:46

Bogdan Tanjeviç, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, Greer, Mirsad ve Ömer Aşık'ın sakatlıklarını hatırlatarak, ''Onların yokluğunu hissettik. Bu biçimde de oynamaya alıştık. Ciddi mücadele verdik. Mirsad ve Greer'in 3 Ocak'ta aramıza katılmasını umuyoruz. Her iki ekip de iyi savunma yapmadı'' dedi.

Tanjeviç, taraftarlara ihtiyaç duydukları bir karşılaşma olduğunu, gelen taraftarların da kendilerine büyük destek verdiklerini bildirdi.

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Burak Bıyıktay ise rakipleri karşısında savunmayı sertleştiremediklerini kaydetti.

Bıyıktay, faul atışlarının yanısıra 3'lüklerde de düşük bir yüzdeyle oynadıklarını ifade ederek, ''Strateji olarak rakibimizi koşturmayı hedefliyorduk. Bunda da başarılı olduk. Ama savunmayı sertleştiremedik. İlk yarıda top kayıpları farklı skorla soyunma odasına gitmemize neden oldu. Oyunun sonuna kadar maça tutunduk. Ancak kritik 3'lükleri kaçırdık. Mrsiç'in 3'lüklerini de engelleyemedik. Bariz stepsler vardı. Yine de kendi hatalarımızla maçı kaybettik'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız