“Tanrı bile herkesi memnun edemez”

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, kendisine aşırı güvendiği yolundaki eleştirilere kulak asmadığını söyledi.Yıldız oyuncu eleştirilere; "Tanrı bile herkesi memnun edemez" yanıtını verdi.

Haberler Ntvspor 01.01.2016 - 17:20

Cristiano Ronaldo, 2015'i son 4 yılın en düşük gol rakamı ile tamamlasa da, 58 maçta 57 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Ronaldo'ya yönelik en büyük eleştirilerin başında kendisini herkesten üstün görmesi geliyor. Yıldız oyuncu eleştiriler nedeniyle tavırlarını değiştiremeyeceğini söyledi.

Bu tavrının, başarısının önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Ronaldo; "Ben en iyi olmak için doğdum. Sahada hep bunu düşünerek mücadele ediyorum. Başkalarının hakkınızda neler düşündüğünü takıntı haline getirerek yaşayamazsınız. Çünkü Tanrı bile herkesi memnun edemez" dedi.

Baba olduktan sonra hayata bakışının değiştiğini ifade eden Ronaldo, ünlü bir futbolcu olmadan önce çok zor günler geçirdiğini; bu nedenle baskı altında oynamanın kendisini zorlamadığını da belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız