Teminat geldi, Demba Ba gidiyor

Demba Ba transferinde sona gelindi. Beşiktaş ile Shanghai Shenhua arasındaki son görüşmelerin ardından Senegalli oyuncu konusunda büyük oranda anlaşmaya varıldı.

Haberler Ntvspor 27.06.2015 - 11:15 Son Güncelleme : 27.06.2015 - 11:16

Yaklaşık 1 aydır temas halinde olan iki kulüp, son olarak 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkışmıştı. Ancak Çin ekibinin peşin olarak vereceği 10 milyon euro'nun dışında, daha sonra ödemek istediği 3 milyon euro için banka teminatı göstermemesi sorun çıkarmıştı. Shanghai Shenhua'nın bu teminatı bulmasının ardından iki kulüp sözlü olarak anlaşmaya vardı.

Son dakikada bir problem yaşanmazsa Demba Ba'nın 13 milyon euro karşılığında Shanghai Shenhua'ya transferi kısa süre içinde resmiyet kazanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız