TFF binasına saldırı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar, şike ve kupa protestosu gerçekleştirdi.TFF binası önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar, binaya taş atmaya başladı ve ortalık bir anda karıştı.

Haberler 13.10.2013 - 16:51

İstinye Park önünde öğle saatlerinde toplanan Bordo-mavili taraftarlar, büyük bir grup ile meşaleler yakıp, sloganlar atarak TFF binasına yürüyüşe başladı.

Bina önünde toplanan taraftarlar, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım aleyhinde sloganlar attılar. Taraftarlar daha sonra TFF bayrağını indirdi ve yerine Trabzonspor bayrağı astı.

Ayrıca, bir piknik tüpü de Federasyon binasının önüne bırakıldı.

Kısa bir basın açıklaması yapan Bordo-mavili taraftarlar, "O kupa buraya gelecek. Adaletsizliğin son bulmasını ve çalınan kupamızın geri gelmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız