TFF'den acil toplantı kararı

Futbol Federasyonu, Galatasaray - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ve ardından yöneticiler tarafından yapılan açıklamalarla ilgili olarak acil toplantı kararı aldı.

Haberler 14.04.2009 - 00:42

Futbol Federasyonu yönetimi, bugün  İstanbul'da bir araya gelip, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın yaptığı açıklamalara ilişkin görüşlerini kamuoyuyla paylaşacak.

Federasyonun, futbol camiasını sakin olmaya davet edeceği belirtiliyor. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Antalyaspor maçı sonrası, "Beşiktaş'ın karşılaşmasını izledikten sonra, Sivasspor'u şampiyon yapmayacaklar gibi bir kanaat doğdu içimde" demişti.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat ise, "tamamıyla çok güzel bir tezgah ortaya konmuş. İki takım da ligden düşürüldü. Yetkilileri tebrik ediyorum. İkinci yarı başladığından beri senaryo gayet güzel uygulandı" ifadelerini kullanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız