Tjikuzu Diyarbakırspor'da

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu üzerine takımdan gönderilmesi gündeme gelen Razundara Tjikuzu, Diyarbakırspor'la anlaştı.

Haberler 09.01.2010 - 21:43

Trabzonspor ile yollarını ayıran Tjikuzu Diyarbakırspor’la anlaştı.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu üzerine takımdan gönderilmesi gündeme gelen Nabimyalı oyuncu Razundara Tjikuzu, Diyarbakırspor'la anlaştı. Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Tjikuzu'yu 1.5 yıllığına Diyarbakırspor'a kiraladıklarını belirterek, "Futbolcumuz daha önce bize gitmek istediğini iletmişti. Umarım her iki taraf içinde hayırlı bir karar olmuştur" diye konuştu.

Bu arada bordo - mavililerin Diyarbakırspor'dan genç futbolcu Barış Ataş ile ilgilendiği ve bu konuda da önümüzdeki günlerde transfer görüşmelerinin yapılabileceği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız