Tottenham Hamit'i istiyor

İngiliz basını, Tottenham Hotspur'un Bayern Münih'te forma giyen milli futbolcumuz Hamit Altıntop'u kadrosuna katmak istediğini yazdı.

Haberler 29.04.2010 - 10:40

Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur'un, Bayern Münih formasını giyen Hamit Altıntop'u takibe aldığı ileri sürüldü.

The Mirror gazetesi, Tottenham'ın, Alman ekiple sözleşmesi bu yıl sona erecek olan futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini yazdı.

Hamit Altıntop ile Atletico Madrid ile Galatasaray'ın da ilgilendiğini belirten gazete, Bayern Münih'in, futbolcusuyla yeni bir anlaşma yapmak istediğini, ancak bu konuda şimdiye kadar bir adım atılmadığını kaydetti. Tottenham, Premier League'in bitimine 3 hafta kala 4. sırada bulunuyor.

İngiliz ekibin, Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde etmesi halinde Altıntop transferinde avantajlı duruma geçebileceği belirtiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız