Trabzon'dan tek kurşun

Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Mersin İdman Yurdu'nu tek golle geçerek 3 puana ulaştı. Bordo-mavililerin golü Paulo Henrique'dan geldi.

Haberler Ntvspor 23.02.2013 - 21:18

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Mersin İdman Yurdu'nu Brezilyalı Paulo Henrique'nın tek golüyle 1-0 mağlup etti ve 2 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.

Maçın ilk dakikalarında her iki takım da, gol için uzaktan şansını denedi. Ev sahibinde Ivan De Souza, Trabzonspor'da ise Paulo Henrique'nin etkili şutlarının ardından skor değişmedi.

İlk yarının büyük bölümünde düşük tempolu bir maç yaşandı. Trabzonspor, daha fazla topa sahip olsa da Mersin İdman Yurdu da rakip savunmanın hata yapmasını bekledi.

Dakikalar ilerledikçe savunmasını öne çıkarıp, Trabzonspor üzerinde baskı kurmak isteyen ev sahibi Mersin, 35'inci dakikada büyük bir açık verdi.

Mersin İdman Yurdu'nun kullandığı köşe vuruşunda hızlı çıkan Trabzonspor, Paulo Henrique ile pozisyon yakaladı. Olcan'ın pasıyla Mersin savunmasının arkasına sarkan Brezilyalı oyuncu, David Bicik'in üzerinden çok şık bir aşırtma vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Trabzonspor, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 üstün tamamladı.

İkinci yarıda ise ev sahibi Mersin İdman Yurdu, daha istekli bir oyun sergiledi.

Özellikle 64. dakikada Culio'nun sert ve etkili şutu savunmadan dönerken, 67'de ise Ozan İpek'in müsait durumda vuruşu üstten auta gitti.

Mücadelenin son bölümlerinde ise Mersin İdman Yurdu'nun ciddi bir baskısı vardı. Tüm hatlarıyla kapanan Trabzonspor savunmasını aşmakta zorlanan ev sahibi, beraberliği yakalayabilecek bir pozisyon bulamadı.

Duraklama anlarının son saniyesine kadar baskısını sürdüren Mersin İdman Yurdu, skoru değiştiremedi ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Ligde zor günler geçiren Trabzonspor, 2 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı ve puanını 30'a çıkardı. Mersin İdman Yurdu ise 20 puanda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız