Trabzonspor sonradan açılıyor

Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'de son dakika golleriyle hem puanlar aldı hem de 2010 yılındaki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Haberler 14.03.2010 - 12:24

TRABZON - Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'de son haftalarda, son dakika golleriyle hem puanlar aldı hem de 2010 yılındaki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı son 13 maçta yenilmeyen bordo-mavililer, ligin 21. haftasındaki Bursaspor deplasmanında 1-0 yenik götürdüğü karşılaşmada 87. dakikada Umut'un attığı golle maçtan 1-1 beraberlikle ayrılarak 1 puan aldı.

Geçen hafta 1-1 devam eden Gençlerbirliği maçında 88. dakikada Gabriç ve 90 2. dakikada Umut'un attığı gollerle rakibini 3-1 yenerek 3 puan elde eden bordo-mavililer, Gaziantepspor maçında da 90. dakikada Alanzinho'nun golüyle skoru 1-1'e getirerek yenilgiden kurtuldu.

Karadeniz ekibi, attığı bu kritik gollerle söz konusu 3 maçta 5 puan aldı.

Trabzonspor, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçında 87. dakikada Cale'nin attığı golle maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılmış ve rövanş maçı öncesi avantaj yakalamıştı.

Bordo-mavililer, rövanş maçını 1-0 kazanarak turu atlayan taraf olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız