Trabzonspor’dan Deniz Ateş Bitnel açıklaması

Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında bordo-mavili takımdan 4 oyuncuya kırmızı kart gösteren hakem Deniz Ateş Bitnel’in, U17 Euro 2016 elemelerinde oynanan Portekiz-İsveç karşılaşmasını yönetmesi üzerine, Trabzonspor bir açıklama yayınladı.

Haberler DHA 17.03.2016 - 20:13

Sosyal medya ve çeşitli internet sitelerinde, Trabzonspor’un sert tepkisinin ardından düdüğünü astığı ileri sürülen Bitnel’e bir sonraki aşamada Türkiye liglerinde de maç verileceğinin ileri sürülmesi üzerine, bordo-mavili kulüpten yazılı açıklama yapıldı.

İSMİNİ VERMEDİ

Hakem Deniz Ateş Bitnel’den “bir Türk hakem” diye bahsedilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"U17 Euro 2016'da oynanan Portekiz - İsveç karşılaşmasında bir Türk hakemi görev almıştır. Söz konusu maçın hakemi İstanbul’da oynanan Galatasaray – Trabzonspor karşılaşmasından çok daha önce belirlenmiş ve UEFA sitesinde yayınlanmıştır. Avrupa’daki bu tür maç organizasyonlarıyla ilgili atamalar UEFA’nın yetkisindedir ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun buna müdahale etme hakkı bulunmamaktadır. TFF sadece yurt içindeki hakem görevlendirmeleriyle yetkilidir. Bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız