Tugay: İngiltere'de devam edeceğim

Premier Lig'de Bluckburn forması altında geçirdiği 8 yılın ardından futbola muhteşem bir uğurlama ile veda eden Tugay Kerimoğlu, yaşantısına İngiltere'de devam edeceğini söyledi.

Haberler Ntvspor 26.05.2009 - 20:16

İSTANBUL - İngiltere'den tatil için Türkiye'ye dönen Tugay Kerimoğlu, havalimanında NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Premier Lig takımlarından Bluckburn Rovers forması altında 8 sezon geçirdikten sonra kaptanlığa kadar yükselen Tugay Kerimoğlu, mavi-beyazlı taraftarların yaptığı muhteşem uğurlama ile geçtiğimiz günlerde futbola veda etmişti.

İngiltere'de saygı ve sevgi çerçevesinde geçirdiği 8 yılın altını çizen tecrübeli futbolcu, bu kadar ilginin kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Ailesi ile geçireceği tatil döneminin ardından İngiltere'ye döneceğini ve Blackburn altyapısında tecrübeli isimlerle çalışacağını söyleyen Tugay, kendisini hazır hissettiği zaman da takım çalıştırmak istediğini söyledi.

Middlesbrough forması giyen Tuncay Şanlı'nın Blackburn'e transfer olmasının kendisi ve milli futbolcu için iyi olacağını vurgulayan Tugay Kerimoğlu, ''İki taraf anlaşırsa mavi-beyazlı forma altında Tuncay da gollerine devam eder'' ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız