UEFA'dan Bursa'ya: Fırtına yarattı

Bursaspor'un şampiyonluğu UEFA'nın sitesinde de yer aldı. UEFA haberi 'Türkiye'de fırtına yarattı' şeklinde verdi.

Haberler 17.05.2010 - 00:07

Bursaspor'un Turkcell Süper Lig şampiyonu olması, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde, "Bursaspor'un başarısı Türkiye'de fırtına yarattı" başlığıyla duyuruldu.

UEFA'nın sitesindeki haberde, Bursaspor'un son haftada şampiyonluğu Fenerbançe'nin elinden kaptığı ve ilk şampiyonluğuna ulaştığı belirtildi.

Bursaspor'un, Trabzonspor ile birlikte, İstanbul takımları dışında şampiyonluk yaşayan 2. takım olduğu kaydedilen haberde, "Son haftaya bir puan geride giren Ertuğrul Sağlam'ın Yeşil Timsahları kazanmayı ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini umuyordu" ifadesi kullanıldı.

Haberde, Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam'ın, "Trabzonspor'un adımlarını takip ederek Anadolu'ya başarıyı geri getirdik" sözlerine de yer verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız